Het is zover, de quiz is klaar en volgt hieronder (als het goed is heb je hem ook via de nieuwsbrief gekregen).. Bijna alle vragen kun je beantwoorden met wat hulp van onze website of wellicht google. Het quizteam heeft veel plezier beleeft aan de samenstelling, we hopen jullie niet minder aan het oplossen.
De inzet was om jullie in deze toch wel contactloze periode wat te betrekken bij onze mooie club, misschien af en toe een glimlach veroorzakend, en in ieder geval je even bezig te houden.
Daarnaast is het ook nog de moeite waard om mee te doen, we hebben voor de goede inzenders een aantal leuke prijsjes. Wat die zijn laten we nog even in nevelen gehuld, maar het is zeker de moeite van het meedoen waard.
Je kunt het quizformulier uitprinten en beantwoorden en vervolgens in de TV Amelte brievenbus deponeren bij het hek aan de muur van het clubhuis, (ben je er ook nog even uit). Je mag ons ook de vraagnummers met de antwoorden mailen naar tvamelte@gmail.com, dus niet de antwoordmail van de nieuwsbrief gebruiken. Inleveren voor 13 december a.s.
Bij meerdere goede inzendingen worden de prijzen verloot onder toezicht van een onpartijdige partij (hoe klinkt dat?). De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht, en tevens een vermelding op de site en de clubapp.

HEEL VEEL SUCCES EN OPLOS-PLEZIER…………………..
Het quizteam

De AMELTE quiz

 

1.Wie is het langstzittende en tevens oudste bestuurslid van TV Amelte ?           ……………………………

 

2.In welk jaar werd Amelte toen nog CTA geheten opgericht ?          ………………………………….
  

3.Op Amelte is een pad genoemd naar iemand met de nodige verdiensten voor het tennispark, wat is de naam van dit pad                        …………………………………………………
 4.Tot welke categorie banen horen smashcourt banen?                     …………………………………….
 
5.Op 7 juli 1966 was er een bijzondere winnaar van het prestigieuze grand slam toernooi van Londen. Hoe heette deze mannelijke winnaar?                      …………………………………………

  1. Hoe heet deze Amerikaanse tennislegende die in zijn twintigjarige carrière tussen 1970 en 1992 8 grandslams won en maar liefst 268 weken de nummer 1 was op de wereldranglijst?

7.Vrij recent heeft een aantal Amelters zich opgeofferd om een paar nieuwe huiswijnen te kiezen na een intensieve proeverij. Hoe heten deze wijnen en noem tenminste één persoon die deel uitmaakte van deze proefcommissie.           ………………………………..                    ……………………………………..
 
8.Wat is de letterlijke tekst van regel 20 uit het spelregelreglement laddercompetitieTV Amelte?                                                       …………………..

 
9.Hoe groot is het huidige ledenaantal van TV Amelte?           ……………………………………..

10.Waarvan is deze foto een detail of uitsnede zo je wilt?                  ………………………………………
 

11.Wie is binnen onze vereniging het meest frequent met de bladblazer in de weer?      …………………..
 
12.Wat zie je op deze foto-uitsnede?                …………………………………….
 
13.Deze is voor jullie een gokje….hoeveel ballen zitten er in de kom?           ……………………………….
 
14.Wie is de clubtrainer van TV Amelte? Geef voor en achternaam                         ………………………
 
15.Wat zie je op deze foto-uitsnede?                            …………………………………………..

16.We zoeken een oud top-tenisser die, ondanks zijn 11 grand slam titels, nooit zijn emoties liet zien op de baan en daardoor de bijnaam "Mr Cool" kreeg. Sinds 1987 kan iedereen zich Mr Cool wanen door ondergoed te dragen met zijn naam erop. Naam en voornaam.
 
17.Op bijgaande foto zie je een kampioensteam van een aantal jaren geleden. Zoals je ziet zijn er een viertal figuren op deze foto met een balkje afgedekt (zijn niet verdacht hoor), maar we willen wel graag van jullie horen wie het zijn. Dus alleen die met een balkje.
 
18.Wat zie je op deze foto-uitsnede?                                      ………………………………………
 
19.Wie is de VCL van onze vereniging?                           ………………………………………..
 
20.Wat zie je op deze foto-uitsnede en waar vindt je dit object?      ………………………………..