CORONA UPDATE SEPTEMBER 2020
Zoals iedereen heeft kunnen lezen zijn de coronaregels op veel terreinen weer behoorlijk aangescherpt.
Voor ons als tennisclub betekent het in concreto dat alle horeca activiteiten zijn verboden. Dus blijven terras en kantine in ieder geval de komende 3 weken gesloten (tot 20 oktober).
Er kan wel gewoon gesport worden, maar kom hooguit 10 minuten voor je reservering op het park, en verlaat het park direct na het beëindigen van je tennispartij. Ook het even uitpuffen op het terras is er niet bij.
Van de jeugd onder 17 die wordt gebracht voor het spelen en of lessen verlaten ouders of begeleiders ook onmiddellijk het park.
Als een ouder het kind brengt naar een uitwedstrijd of een toernooi wordt die gezien als sportbegeleider en kan blijven gedurende de speeltijd van het kind.
Voor de thuisspelende ploegen geldt dat koffiedrinken en of na borrelen de eerste 3 weken niet meer mogelijk is.
Toeschouwers zijn bij geen enkele wedstrijd welkom en blijven ook de komende drie weken thuis.

De kantinediensten zijn tot 20 oktober gecanceld, hierbij is een foutje gemaakt waarbij al gedane diensten alsnog zijn verwijderd, dit heeft voor niemand consequenties en is dus bekend. Ook het inplannen van nieuwe diensten kan achterwege blijven. Zodra we ad hoc ergens invulling aan moeten geven benaderen we jullie wel weer.

Laten we met z’n allen ook onder deze minder leuke omstandigheden de moed er in houden en ons aan de regelgeving houden. Onze eigen verantwoordelijkheid is van het grootste belang voor het terugdringen van het virus en de zorg voor onszelf en onze misschien wat zwakkere medemens. De regels worden gemaakt omdat de omstandigheden het nodig maken, maar wijzelf maken het verschil.