Per 1 juli gaat het terras weer open en begint ook weer de maandag- en woensdagochtend toss. Dit maakt iedereen natuurlijk blij, maar er zijn nog wel een aantal mits en maren.
We gaan het terras zo inrichten dat we aan de 1.5 mtr. regel kunnen voldoen, dat betekent dat tafels en stoelen een vaste plek hebben. Zelf tafels en stoelen verplaatsen kan dus niet. De consumpties moeten worden opgehaald aan het loket bij de kantine, denk daarbij aan de 1.5 mtr. en houdt de looppaden vrij. Zorg zelf dat kopjes en lege emballage weer bij het loket worden afgeleverd.

 

Ook bij de ochtend toss zal net als bij de avond toss opgave vooraf moeten plaatsvinden door middel van  een mail aan Hilco Eleveld eleveldh@ziggo.nl . Voor de maandagochtend toss voor zondag 12.00u. en voor de woensdagmorgen toss voor dinsdag 12.00u. Als je je niet voor deze tijden hebt opgegeven kun je niet meer meespelen. Er worden in principe 3 banen gereserveerd, zijn er minder deelnemers dan worden de banen weer vrij gezet voor andere reserveringen. De toss duurt van 9.00-11.00u. Als jullie ongeveer 10 minuten voor tijd aanwezig zijn dan wijst Hilco per 4tal een baan toe. Je kunt dan per speler per half uur of uur (keuze Hilco) naar de rechterbaan wisselen. Dus geen pasjes inleveren en niet over de schouder kijken wie met wie gaat spelen. Leuker kunnen we het niet maken (zie de risico’s met besmetting van vriend Djokovic) Het vraagt van iedereen wat flexibiliteit, maar bedenk daarbij dat van iedereen die een en ander moet organiseren nog veel meer flexibiliteit wordt gevraagd. 

 

Nogmaals en misschien ten overvloede, na het spelen sleept iedereen zijn banen zowel de smashcourt als de gravel. Zonder reservering vooraf op de ClubApp kan er niet gespeeld worden. Is er een reservering na je, zorg dan dat de banen op tijd zijn gesleept en verwijs een ander niet naar een andere baan, ook daar kan na een kwartier of een half uur weer een nieuwe reservering staan en je hebt een uur per reservering en geen claim op langer. Is er na jou geen reservering dan mag je doorspelen (is geen recht overigens) maar zorg wel dat als er anderen komen dat je de baan zo snel mogelijk gesleept weer vrij maakt.