Regels over het verrichten van kantinedienst.  

ivm corona maatregelen en protocol 
is de kantine tot nader order gesloten.

Morgendienst

Deze dienst begint om 08:30 uur op competitiedagen en op andere dagen om 09:30 uur. De deur naar de kantine kunt U openen met uw KNLTB pas. Uw werk of dienst begint met het openen van de terrasdeuren  De sleutels voor de hangsloten hangen in de kast van de terrasverwarming. De morgendienst duurt op een competitiedag tot 13:30 uur. Het tijdstip waarop uw opvolger aanwezig dient te zijn. Hij of zij  neemt dan uw taken over, dus bijzonderheden overdragen en u kunt vertrekken nadat u het presentieformulier hebt ingevuld en in de kassa gedaan. Op niet-competitiedagen eindigt de morgendienst om 12:30 uur. U kunt dan vertrekken nadat u de afsluitende werkzaamheden heeft verricht.

Afsluitende werkzaamheden zijn:  de terrasdeuren sluiten, alle vaat  afwassen, lichten uitdoen, en uw presentiebriefje invullen en in de kassa deponeren. Presentiebriefjes kunt u vinden in de linkerla achter de bar. Vervolgens sluit u de deur, dichttrekken is voldoende, ook de alarmering treedt vervolgens automatisch in werking.

Middagdienst

Er is alleen middagdienst op competitiedagen. Deze dienst sluit dan aan aan de morgendienst. U hoeft dus alleen de dienst over te nemen en het werk van de ochtenddienst voort te zetten. De dienst eindigt om 18:00 uur of indien het terras en park eerder verlaten zijn kunt u eerder vertrekken. Op competitie zaterdagen en –zondagen loopt de dienst door tot 18:00 uur en wordt dan overgenomen door de avonddienst. Zo gauw de avonddienst is verschenen kunt u het werk overdragen en nadat u uw presentiebriefje heeft getekend en in de kassa heeft gedeponeerd kunt u vertrekken. Als u op de maandagmiddag- of dinsdagmiddagdienst eerder kunt vertrekken doet u dat nadat u de afsluitende werkzaamheden, zoals genoemd bij de morgendienst heeft verricht.

Avonddienst

Op competitiezaterdagen en -zondagen neemt u de dienst om 18:00 uur over van de middagdienst. Op andere dagen begint deze dienst om 19:00 uur, U kunt de deur openen met uw KNLTB pas. Ook de avonddienst begint dan met het openen van de terrasdeuren met de sleutels die in de schakelkast voor de buitenverwarming hangen. De dienst eindigt om ca. 22:30 uur of eerder als geen klanten meer aanwezig zijn.  De avonddienst sluit af zoals genoemd bij de morgendienst, en zorgt dat de presentiebriefjes met datum in de kassa liggen.  Voor u de kantine verlaat dient de terrasverwarming en als er niet meer wordt gespeeld ook de baanverlichting te zijn uitgeschakeld. Achtergebleven pasjes opbergen in de keukenla achter de bar waar ook de presentiebriefjes liggen.. 

Nog een aantal “regeltjes”

- de kantinedienst kan voor zichzelf gratis koffie en/of thee nemen, deze consumpties moeten wel worden geregistreerd op de kassa, Betalen/Wegboeken/Bardienst.
- de koffiezetmachine staat in principe altijd standby, U kunt dus over het algemeen direct tappen, brand de controlelamp niet dan heeft ie zich zelf uitgeschakeld en moet U het apparaat zelf aanschakelen,   vervolgens even wachten totdat het bedrijfs-gereed is.
- het aanvegen van de vloer en het terras hoort ook tot de taken van de kantinedienst, evenals het oprruimen van volle vuilniszakken in de afvalbakken, deze gaan in de grote container in het schuurtje. 
- er is terrasverwarming, ga daar zuinig mee om, alleen inschakelen als er terrasklanten zijn, het beheer van de terrasverwarming is uw verantwoordelijkheid
- op dagen zonder competitie wordt niet met het digitale barkaartje gewerkt, elke afname behoort per pin te worden afgerekend.