In Assen-Oost, achter prachtige beuken, ligt het tennispark Amelte. De entree naast het witgeschilderde woonhuis dat stamt uit omstreeks 1860, leidt naar de parkeerplaats, het clubhuis en de zeven velden van het tenniscomplex                                                                           
Drie smash court banen, en vier gravel banen vindt je hier.  De tennisvereniging Amelte is opgericht op 16 april 1946 en per 1 januari 2019 is de tennisvereniging “Outdoor tennis Assen” opgegaan in de TV Amelte. Het tennispark is eigendom van de gemeente Assen

       

 

 

 

Het park Amelte is recent compleet gerenoveerd, en de oude verlichting is vervangen door moderne en energie besparende led armaturen.

       

20 April 2018 is het vernieuwde park officieel geopend door de wethouder sportzaken van de gemeente Assen. Een feestje waard en dat is dan ook gevierd.

 

De inhoud van deze website is met een zo groot mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, het is echter voor zowel leden als niet leden niet zo dat ze rechten kunnen ontlenen aan eventuele niet correcte regels en of mededelingen zoals vermeld op deze site. Voor geconstateerde onvolkomenheden mail naar tvamelte@gmail.com.

 

 

volg en like ons ook op Facebook en Instagram