TV Amelte heeft de beschikking over een digitaal Afhangbord.

Wat betekend dat? Nou eigenlijk niet heel veel anders dan afhangen op het grote afhangbord (aan het schuurtje), maar nu digitaal met je KNLTB pas op een soort van TV scherm (in de gang van ons clubhuis). Een pasje vergeten of laten hangen is verleden tijd.
Er verandert echter wel iets. In de eerste plaats de spelduur. Kon je tot nu toe voor 45 minuten afhangen voor zowel enkel als dubbelspel, dat wordt nu voor enkelspel net als voorheen 45 minuten en voor dubbelspel 60 minuten.
Daarnaast moet er door alle spelers worden afgehangen (dus iedereen de pas doorhalen), anders is ook niet te zien of het om enkel of dubbelspel gaat. Met drie personen tennissen wordt ook gezien als dubbelspel.
Ook het tennissen met introducees moet op het scherm worden aangegeven. Dit maakt de controle van het maximaal aantal van drie keer een introducé mogelijk.
Hieronder zie je tevens dat afhangen thuis via de app ook tot de mogelijkheden behoort.

Wat is het KNLTB Afhangbord?

Het nieuwe KNLTB Afhangbord is een zeer snelle en eenvoudige manier om te kunnen afhangen bij TV Amelte. Als vereniging krijgen we via het afhangbord inzicht in het aantal beschikbare banen en de spelbezetting op verschillende tijden en periodes. En dit alles op een zeer eenvoudige manier!

Hoe werkt digitaal afhangen?
Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren. Allereerst kunnen leden afhangen via een Afhangbord-scherm in de gang van het clubhuis. Hoe werkt dit? Als Ameltelid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare)banen en kun je introducés of andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar.

Daarnaast is digitaal afhangen mogelijk via je telefoon. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos met de KNLTB ClubApp waardoor je ook vanuit de app kunt afhangen. Wanneer je hier gebruik van maakt moet je wel minimaal 5 minuten voor aanvang je reservering bevestigen op het bord zelf. Deze optie is pas vanaf 17 maart actief, dus eerst maar even oefenen op het bord zelf.

Je ziet een boel mogelijkheden, en misschien heb je ook wel wat vragen. Je kunt hiervoor altijd bij je bestuur terecht of via de mail: tvamelte@gmail.com.

Allemaal veel succes en natuurlijk tennisplezier op ons mooie park.