Welkom bij TV Amelte

Sinds 1 januari is TV Amelte een behoorlijk aantal leden rijker geworden. Natuurlijk is dit hoofdzakelijk ontstaan door het samengaan van Nam Outdoor Tennis Assen met TV Amelte. De meeste “nieuwe leden” zijn dus eigenlijk een beetje “oldtimers”, maar toch is het lid zijn van TV Amelte een iets andere beleving met andere club gewoontes en andere club regels.
Elk jaar proberen we nieuwe leden een klein beetje wegwijs te maken in het wel en wee van onze club en ook dit jaar doen we dat natuurlijk weer graag.
Omdat we geen idee hebben hoeveel mensen deze introductie op prijs stellen willen we een viertal avonden hiervoor de mogelijkheid bieden, waarbij we denken aan groepjes van 15 - maximaal 20 mensen. Data hiervoor zijn maandag 4 maart en de woensdagen 6 en 13 maart a.s. van 19.30u.-21.00u.
Op deze avonden krijgt U in 1½ - 2 uur een presentatie over bestuur, commissies, toegang clubhuis en kantine, kantine en kantinediensten, kassa, digitale afhangbord (plaatsing eind februari), KNLTB App, website met ledenregistratie, en social media. Kortom veel dingen waar je als clublid wel mee te maken krijgt maar wellicht niet het fijne van weet. Daarnaast kun je natuurlijk ook met al jou vragen terecht.
Om een goed inzicht te krijgen in het aantal belangstellenden willen we graag je aanmelding met het liefst 2 voorkeursavonden van je krijgen via de mail tvamelte@gmail.com . We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer we je verwachten.

Het bestuur TV Amelte