Zoals velen ongetwijfeld gemerkt hebben, zijn de gravelbanen nog niet helemaal op het gewenste niveau. Als er nu op de gravelbanen gespeeld wordt ontstaan er gaten achter de baseline en het wordt zachter als er langer op gespeeld wordt. Dit komt doordat vanwege de weersomstandigheden pas laat een onderhoudsbeurt gegeven kon worden. Hierdoor kunnen de banen nog niet optimaal zijn en lopen we nu een beetje achter de feiten aan.
 
De afgelopen week heeft de onderhoudsploeg dagelijks aan de gravelbanen gewerkt om de banen weer goed te krijgen. Dit dagelijkse onderhoud zal voorlopig nodig blijven. De banen worden hard door er veel op te spelen, het heeft dus nog even tijd nodig maar voorlopig is de kans op oneffenheden nog volop aanwezig. Het is daarom belangrijk dat er toch op de gravelbanen gespeeld wordt maar ook dat er na het spelen goed geveegd wordt, de komende week het liefst met de borstel.
 
De onderhoudsploeg doet z'n best om de banen zo snel mogelijk op het gewenste niveau te krijgen en vraagt hiervoor enig geduld, maar er wel op spelen natuurlijk.