Sinds enige tijd maken wij gebruik van de KNLTB ClubApp, boordevol informatie over jou en je club Amelte. Deze kun je via www.knltb.club/app of de bekende stores downloaden.Als je de app hebt gedownload wordt je gevraagd om je mailadres en wachtwoord te geven, tik hierbij op wachtwoord vergeten, je ontvangt van de KNLTB een bericht om je account te bevestigen  en je kunt zelf een wachtwoord aanmaken. Zorg dat je ook je bondspas bij de hand hebt, het bondsnummer wordt gevraagd.

De App beschikt over de volgende functionaliteiten;

  • Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app; 
  • Competitie en toernooi uitslagen;
  • Namenlijst van leden;
  • Persoonlijk tennisprofiel;
  • Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda;
  • Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen;
  • Afhangen; leden kunnen via de App binnenkort ook een baan reserveren (bijzonderheden en spelregels volgen zodra het digitale afhangbord geplaatst is) .

In de app kun je tikken op de verschillende onderwerpen. Je krijgt dan de volledige foto of informatie van het item te zien.
De dienstenplanner die in de huidige proefperiode zichtbaar is zal waarschijnlijk verdwijnen omdat dit een duurdere versie van KNLTB Club is en we deze gegevens op de oude manier blijven verstrekken.

Bij onduidelijkheden kun je altijd de KNLTB raadplegen ( www.knltb.club/app )
over dit onderwerp of je vraag stellen met een mailtje naar tvamelte@gmail.com , ook kun je hier terecht met suggesties

Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.