BRUNCHTOERNOOI 2018
Op zondag 24 juni werd het brunchtoernooi gehouden, voor het eerst niet in het TT-weekend, omdat de TT naar 1 juli verplaatst is. Leuk dat ze hierbij rekening met Amelte houden.
Om en nabij half 11 kwamen de brunch-gasten, die verwelkomd werden met een vrolijk drankje. Na het openingswoord kon iedereen zich te goed doen aan allerlei lekkernijen van dit Engelse ontbijt: scrambled eggs, English pancakes, witte bonen in tomatensaus, maar ook gewone broodjes met jam en chocoladepasta. En ja, er moest ook nog getennist worden na het eten van al dit lekkers. Er werden leuke dubbels gespeeld. Tussendoor nog even genieten van taart bij de thee of koffie en weer de baan op. Na afloop gingen er 5 van de ongeveer 40 aanwezigen met een leuke prijs weg, omdat ze eerste, tweede, derde of middelste geworden waren.
Het was weer een gezellig toernooi, waarbij we de kantinemedewerkers ontzettend willen bedanken, voor het vele afwaswerk dat ze gedaan hebben, en ook de mensen die altijd klaar staan om te helpen. Op naar het volgende toernooi!