Zoals op de ledenjaarvergadering al aangekondigd, gaan we dit seizoen over op een nieuwe betaalterminal, die het mogelijk maakt om het contante geld volledig uit te bannen.

Er is een pin terminal aangekoppeld, zodat iedereen straks zijn consumpties met de pin kan betalen. Wij willen een proef periode hanteren van drie maanden waarin zowel per pin als contant kan worden betaald, waarna we over gaan naar 100% pinnen.

Dit systeem heeft vele voordelen. Geen contant geld meer in de kantine en geen afstort van de envelop meer bij Gé Kiers. Daarnaast heeft de penningmeester een duidelijker beeld van zowel de goederen- als de geldstromen.

Het kassasysteem is zeer gebruiksvriendelijk, zodat elk clublid er moeiteloos mee kan omgaan. Bij de kassa ligt een instructiesheet, met de te volgen procedure.

Wij zullen in eerste instantie proberen om daar waar mogelijk wat ondersteuning te geven, maar in principe is het systeem te hanteren door iedereen die kan lezen.

Wij rekenen op een positieve insteek van al onze leden die hun kantinediensten draaien, en zijn er van overtuigd dat straks iedereen positief met deze nieuwe kassa overweg kan.

De kantinecommissie