Regels over het verrichten van kantinedienst en het afdragen van de dagopbrengst 

Morgendienst

Deze dienst begint om 08:30 uur op competitiedagen (met de kleuren groen, blauw en rood op het schema aangegeven) en op andere dagen om 09:30 uur. De deur naar de kantine is dan al door iemand geopend en het alarm is uitgeschakeld. Uw werk of dienst begint met het openen van de terrasdeuren en het verwijderen van de “kettingen”, waarmee de stoelen op het terras vastliggen. De sleutels voor deze hangsloten hangen in de kast van de terrasverwarming. De morgendienst duurt op een competitiedag tot 13:30 uur. Het tijdstip waarop uw opvolger aanwezig dient te zijn. Hij of zij  neemt dan uw taken over, dus bijzonderheden overdragen en u kunt vertrekken nadat u het presentieformulier hebt ingevuld en in de kassa gedaan. Op niet-competitiedagen eindigt de morgendienst om 12:30 uur. U kunt dan vertrekken nadat u de afsluitende werkzaamheden heeft verricht.

Afsluitende werkzaamheden zijn:  de terrasstoelen aan de ketting leggen, de terrasdeuren sluiten, alle vaat  afwassen, lichten uitdoen, en uw presentiebriefje invullen en in de kassa deponeren. Presentiebriefjes kunt u vinden in de linkerla achter de bar. Vervolgens sluit u de deur en deponeert u de sleutel in de opening (met klepje) rechts naast de deur naar de gang.

Middagdienst

Er is alleen middagdienst op competitiedagen. Deze dienst sluit dan aan aan de morgendienst. U hoeft dus alleen de dienst over te nemen en het werk van de ochtenddienst voort te zetten. De dienst eindigt om 18:00 uur of indien het terras en park eerder verlaten zijn kunt u eerder vertrekken. Op competitiezaterdagen en –zondagen loopt de dienst door tot 18:00 uur en wordt dan overgenomen door de avonddienst. Zo gauw de avonddienst is verschenen kunt u het werk overdragen en nadat u uw presentiebriefje heeft getekend en in de kassa heeft gedeponeerd kunt u vertrekken. Als u op de maandagmiddag- of dinsdagmiddagdienst eerder kunt vertrekken doet u dat nadat u de afsluitende werkzaamheden, zoals genoemd bij de morgendienst heeft verricht en de sleutel in de betreffende opening heeft gedeponeerd.

Avonddienst

Op competitiezaterdagen en -zondagen neemt u de dienst om 18:00 uur over van de middagdienst. Op andere dagen begint deze dienst om 19:00 uur en wordt op dit tijdstip de deur voor u geopend. Ook de avonddienst begint dan met het openen van de terrasdeuren en het losmaken van de terrasstoelen met de sleutels die in de schakelkast voor de buitenverwarming hangen. De dienst eindigt om ca. 22:30 uur of eerder als geen klanten meer aanwezig zijn.  De avonddienst sluit af zoals genoemd bij de morgendienst met dien verstande dat de avonddienst het papiergeld en de 2-euromunten  uit de kassa neemt en die dagopbrengst vermeldt op het presentiebriefje en dit samen met de presentiebriefjes van de dag en de kassastrook in een envelop doet waarop naam en datum worden vermeld. De enveloppen zijn te vinden in de meest linkse lade achter de bar. Deze envelop dient te worden bezorgd op het adres Steendijk  102 (Kiers) (is ongeveer 400 meter richting centrum vanaf de parkingang) Daar doet u de envelop in de brievenbus (Niet aanbellen!!!!) Voor u de kantine verlaat dient de terrasverwarming en als er niet meer wordt gespeeld ook de baanverlichting te zijn uitgeschakeld en dient u het alarm te activeren! Hoe dat moet staat op de binnenkant van de kantinedeur naar de gang. 

Nog een aantal “regeltjes”

- de kantinedienst kan voor zichzelf gratis koffie en/of thee nemen
- de koffiezetmachine staat in principe altijd standby, U kunt dus over het algemeen direct tappen, brand de controlelamp niet dan heeft ie zich zelf uitgeschakeld en moet U het apparaat zelf aanschakelen, vervolgens       even wachten totdat ie bedrijfsgereed is.
- het aanvegen van de vloer en het terras hoort ook tot de taken van de kantinedienst
- er is terrasverwarming, ga daar zuinig mee om, alleen inschakelen als er terrasklanten zijn, het beheer van de terrasverwarming is uw verantwoordelijkheid
- op dagen zonder competitie wordt niet met barkaartjes gewerkt, elke afname behoort contant te worden afgerekend.