In de afgelopen jaren hebt u al de mogelijkheid gehad om tussenstanden en wedstrijduitslagen te raadplegen op http://www.knltb.nl. Inmiddels is die raadpleegoptie ook in MijnKNLTB opgenomen. In het kort volgen hieronder de te volgen stappen:

Klik de volgende link aan
http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/uitslagen--standen/
Vul in het scherm dat verschijnt de gewenste competitie (Lotto KNLTB Landelijk Voorjaar 2018 voor de zondagteams en Regiocompetitie Noordoost 2018 voor de andere teams), onder Naam “Amelte” of onder nr. ” 03103” in, kies voor “Zoek” U krijgt een overzicht te zien van alle teams in de betreffende competitie van Amelte. Als er van een wedstrijd een uitslag bekend is, staat de winnende ploeg vetgedrukt. In het geval van een gelijkspel is er (uiteraard) geen vetgedrukte ploeg. U kunt de (individuele) partij-uitslagen raadplegen, op mijnknltb.nl. Ook in dit scherm met Wedstrijdgegevens zijn de winnaars vetgedrukt.
Door op de naam van een van de spelers te klikken verschijnt zijn/haar spelersprofiel. In dit spelersprofiel staat bij competitiewedstrijden die deze speler heeft gespeeld niet alleen desbetreffende competitie vermeld maar staat daarachter ook de competitiesoort, het ploegnummer en de klasse vermeld. Zodoende kan in één oogopslag van die speler worden bekeken in welk(e) ploeg(en) hij/zij heeft gespeeld. Klik op partijgegevens om het resultaat van de betreffende partij te bekijken.

N.B.: Via MijnKNLTB zijn competitie-uitslagen te raadplegen. Daarvoor moet u wel ingelogd zijn op MijnKNLTB.
Er zijn twee manieren

  1. Klik onder Mijn vereniging op competitiestanden
  2. Kies in de openingspagina onder Competitie voor Zoek standen/uitslagen. De volgende stappen zijn gelijk aan de hierboven beschreven stappen. In het eerste invulscherm wordt echter wel standaard het verenigingsnummer van Amelte getoond